Bemutatkozás

2000-ben kezdtem épületmaketteket készíteni.

Törekszem a természetes anyagok használatára, műanyagot csak minimális mértékben használok, a makettek elsősorban papírból készülnek.

Az elkészült munkáim időtállóak, stabilak, szállíthatóak. Minden makett plexi- vagy üvegborítást kap, amely biztosítja a hosszú élettartamot – megvéd a portól, érintéstől, sérülésektől. A makettekhez asztal is rendelhető.

Az építészeti elemeket színhelyesen készítem, a megrendelő igényei szerint. Az épület környezetét a legnagyobb igényességgel alakítom ki. A természeti környezetet látványos megoldásokkal, az utcarészleteket pedig kézzel festett, léptékhelyes autó, illetve figuramodellekkel teszem teljessé.

Nagyon kedveltek a világítással felszerelt makettek. Lehetőség van az épületen belüli, illetve a külső világítás megjelenítésére.

Az egyszerűbb családi házaktól a komplett lakóparkokig minden típusú épület makettezését vállalom. A méretarányt a szállítási, tárolási lehetőségek figyelembevételével egyeztetjük.

Jelenleg jól felszerelt stúdióban, munkatársaim segítségével készítem a maketteket, hogy minden megrendelésnek eleget tudjak tenni.

Telefonon illetve e-mail-ben várom megrendeléseiket.

Körmendy Zoltán